sobota 13. júla 2013

On my Wishlist #7

 
Meme je od Book Chick City.
Cieľom je uverejniť názvy kníh, ktoré by vo vašej "knižnici" nemali chýbať :)
 
 Prečo som si ju vybrala? Síce túto sériu čítam, no nemám ju doma. Veľmi by som ju chcela mať vo svojej knihovničke. Raz si ju musím kúpiť. Áno ľudkovia, vypestovala sa u mňa poriadna závislosť na týchto knihách :D Musím ich proste mať!!!!!!!! :D

http://www.cooboo.cz/storage/images/800x600/2616.jpgŽít v rodině, která je samé tajemství, není pro šestnáctiletou Gwendolyn zrovna snadné. Jednoho dne se s ní zatočí svět a ona se rázem ocitne ve známé ulici, jenže téměř sto let před svým narozením. Vzápětí pochopí, že tím největším rodinným tajemstvím je ona sama. Zbývá jí ale ještě pochopit, jaké nebezpečí člověku hrozí, když se zamiluje napříč časem. 











http://www.cooboo.cz/storage/images/800x600/2654.jpg Být čerstvě zamilovaná v minulosti vážně není dobrý nápad. To si přinejmenším myslí šestnáctiletá Gwendolyn, novopečená cestovatelka časem. Koneckonců mají oba s Gideonem docela jiné starosti. Například jak zachránit svět. Nebo se naučit tančit menuet (A ani jedno není vůbec snadné!). Gwen má sice po svém boku několik dobrých rádců, ale když se Gideon začne chovat tajuplně, je jí jasné, že musí své hormony co nejdříve dostat pod kontrolu. Jinak z toho, že láska nezná čas, nezbude vůbec nic! 






http://www.cooboo.cz/storage/images/800x600/2805.jpg 

Gwendolyn má zlomené srdce. Zdá se, že Gideonovo vyznání lásky bylo pouhou fraškou, aby šel na ruku jejich úhlavnímu nepříteli, hrozivému hraběti Saint Germainovi. Ale pak se stane něco naprosto nepochopitelného a Gwennin svět je vzhůru nohama. Ji i Gideona čeká dech beroucí úprk do minulosti, a taky menuety, paruky, kordy a divoké pronásledování a nad tím vším se vznáší otázka, zda se dá stav pokojové fontány vůbec léčit… (pozn. Xemerius se velmi obává, že nikoliv.)

5 komentárov:

  1. Ja som tiež prečítala požičané knihy a tak sériu milujem, že som si potom kúpila knižky a teraz mi krásne ležia v poličke a čakajú na re-reading 8P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na to sa nič iné nedá napísať iba, že závidím :)

      Odstrániť
  2. Ja mám doma jednotku, ale ešte som sa žial nedostala ani k nej...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozaj budeš milo prekvapená, aká dobrá kniha to je :)

      Odstrániť
  3. Tyto knihy mám taky na seznamu. Jsou na ně úžasné ohlasy! :) A námět je taky skvělý!! :)))

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár som veľmi vďačná. - autorka blogu Nathaly