štvrtok 7. augusta 2014

Oznam

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiWzRLosf98BBlvza-hzAx0JSZPNU6WPJ3ml0SA7DAKCPwz3VYpOcFD6uSm-z7pJ6aKJc1zjBnmbX1XzLdCLt8PMKLwC_LE1C-GhRKEwc__aiWgdaeH4qlvc3KQ2UWSLOv2q_fUSp26EUHx/s320/kclanku.jpg 
Kvôli veľkému množstvu spamov som musela zaviesť slovné overenie pri komentároch. Nie som z toho moc nadšená, no vyžadovala si to daná situácia. Dúfam, že budete komentovať moje články tak, ako doteraz a táto skutočnosť vám nebude robiť problémy.

7 komentárov:

  1. Tiež som nad tým rozmýšľala, spamov máme v poslednej dobe veľa... Zatiaľ ich mažem, ale úplne tvoje rozhodnutie chápem.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prekvapivo, ja mám veľa spamov denne, ale všetky sa mi samy vyhodnotia ako spamy a ani mi ich neukazuje. Inak by tiež musela zaviesť overovanie komentárov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne sa vyhodnotia ako spamy, no nemám chuť ich stále zmazávať :D

      Odstrániť
    2. Aj nám to blogu robí, Anonymný komentár, vlastne len nejaký typ reklamy, ale samé nám to premazáva :)

      Odstrániť
  3. To všetci asi veľmi dobre poznáme, ale tak asi s tým nič neurobíme. Mne to tiež uvádza automaticky ako spam a nezobrazuje to na blogu. :)
    Fashion Happenss

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je divné, ja nemám žiadne spamy :D ale aj keby som mala, zmažem ich, neznášam vyplňovať slovné overenia u ostatných, takže si to určite nebudem nastavovať u seba.

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár som veľmi vďačná. - autorka blogu Nathaly