sobota 15. februára 2014

On my Wishlist #36

Meme je od Book Chick City.
Cieľom je uverejniť názvy kníh, ktoré by vo vašej "knižnici" nemali chýbať :)
 
Zaujala ma obálka a potom som si prečítala anotáciu a zistila som, že je to niečo pre mňa.
 
http://data.bux.sk/book/020/187/0201872/large-ozivovatel.jpg Oživovatelia
Majú schopnosť prebudiť nedávno zosnulých, aby vypovedali o svojej smrti. Dvanásť rokov po prvom úspešnom oživení ich verejnosť konečne ako-tak prijíma. Výpovede mŕtvych sa začínajú akceptovať v procesoch. Súdne oživovanie sa stáva bežnou súčasťou policajného vyšetrovania.
V Spojených štátoch oživovatelia patria do právomoci Súdnej oživovateľskej služby. Jonah Miller je aj napriek svojej problematickej minulosti jedným z najlepších oživovateľov. Pri oživení obete brutálnej vraždy sa stretne s čímsi desivým. Niečo ho sleduje. Čaká. Striehne. Nadriadení ho uisťujú, že ide len o výplod jeho fantázie a dôsledok stresu. On sám o tom pochybuje.
Potom zavraždia Daniela Harkera, novinára, ktorý ako prvý dostal oživenie do povedomia širokej verejnosti. Jonah sa chtiac-nechtiac zapája do vyšetrovania. Spolu s Harkerovou dcérou Annabel sa zúfalo pokúšajú odhaliť vinníkov a postaviť ich pred súd. Čoskoro sa im však postavia do cesty dávno zabudnuté pravdy. Spochybnia všetko, čo Jonah vyznáva, a hrozia zničením celého ľudstva, ak ich včas nezastaví...

3 komentáre:

  1. Videla som už knihu a názov, ale nečítala som anotáciu. Vyzerá to aj celkom dobre 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O téhle knížce slyším poprvé. Obálka vypadá dost dobře. ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár som veľmi vďačná. - autorka blogu Nathaly