nedeľa 29. septembra 2013

Posuď knihu podle obalu - 10

 
Meme vytvorila Syki. V nedeľu si vyberte hocijakú knihu, do článku zahrňte anotáciu a vlastný názor k obálke.

http://www.martinus.sk/data/tovar/_l/157/l157112.jpg Počet strán: 328
Väzba: brožovaná
Vydavateľstvo: Fragment
ONA: Smrteľne zranená.
ON: Stratený v minulosti.
Čas sa neúprosne kráti...


Píše sa rok 2009. Jackson Meyer je normálny mladý chalan – študuje, má priateľku…
Má však schopnosť, o ktorej mnohí ľudia iba snívajú. Dokáže cestovať časom do minulosti. Nedokáže meniť ani ovplyvňovať budúcnosť a preto nehrozia žiadne paradoxy, ktoré by ohrozili časopriestor.
Je to pre neho len neškodná zábava. Až do chvíle, keď do Jacksonovho života vtrhnú dvaja neznámi muži a v zápase je jeho priateľka Holly smrteľne zranená. Jackson v zúfalstve skočí o dva roky späť, do roku 2007. Tento skok je však iný ako predchádzajúce. Jackson je v roku 2007 uväznený a nemôže sa vrátiť späť do prítomnosti. Znovu prežije prvé stretnutie s Holly a testuje svoje schopnosti – čoskoro však zistí, že jeho život obklopujú tajomstvá a prenasledujú ho "Nepriatelia času“, ktorí sa nezastavia pred ničím.
Komu môže Jackson veriť? A čo všetko je ochotný obetovať, aby zachránil Holly… a možno aj celý svet?
 zdroj: Martinus

Obálka ma hneď na prvý pohľad zaujala a kvôli tomu som si prečítala aj anotáciu. Túto knihu si raz musím kúpiť. Z grafickej stránky je pekná (ak nerátam, že meno autorky zaniká a ten chalan vyzerá starší, ako má byť v knihe). Vidno tam blesky a z obrázka si môžeme domyslieť aj silný vietor. Tieto veci k búrke nepochybne patria, takže obálka sa drží obsahu, čo sa mi páči.

3 komentáre:

  1. Ten chlap je divný, to je pravda :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Obálka ma zaujala, ale anotácia menej. Neviem, čakala som niečo trocha iné. Akože napr. tú zranenú devu nebude poznať. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekná obálka, knihu určite chcem 8)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár som veľmi vďačná. - autorka blogu Nathaly