sobota 7. septembra 2013

On my Wishlist #15

 
Meme je od Book Chick City.
Cieľom je uverejniť názvy kníh, ktoré by vo vašej "knižnici" nemali chýbať :)

Prečo som si ju vybrala? Chcem si ju prečítať :)

http://www.egmont.cz/pictures/knihy/original/238_reset.jpg Před pěti lety jsem zemřela. O 178 minut později jsem vstala z mrtvých.

Před pěti lety byla dvanáctiletá Wren Connollyová třikrát střelena do prsou. Po 178 minutách vstala z mrtvých jako resetka: silnější, rychlejší, odolnější a bez emocí. Čím déle jsou totiž reseti mrtví, tím méně v nich zůstává po oživení lidského. Wren 178 je nejnebezpečnější reset v Texaské republice. Nyní ve svých sedmnácti letech slouží v polovojenské jednotce společnosti KLEZ(Korporace pro lidskou evoluci a zalidnění).

Wren je jako zkušená bojovnice pověřena výcvikem nových resetů, ale její poslední nováček – Callum Reyes – je nejhorší, jakého kdy viděla. Callum byl oživen 22 minut po své smrti, a tak prakticky zůstal člověkem. Má příliš pomalé reflexy a nepatřičné otázky a jeho nikdy neuvadající úsměv vyvádí Wren z miry. Pořád však odpovídá za jeho výcvik. Když Callum odmítne splnit rozkaz, dostane Wren poslední šanci ho srovnat – jinak ho bude muset zlikvidovat. Wren dosud vždy uposlechla každý rozkaz a ví, že když se vzepře, bude také zlikvidována. Ale zároveň se nikdy necítila tak živá jako s Callumem…

11 komentárov:

  1. Nat, kniha vyzerá byť vážne skvelá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kniha by mi mala prísť. Najprv ma nezaujala, no potom som videla pozitívne recenzie, tak som sa rozhodla, že si ju prečítam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Reset bych si taky chtěla pořídít :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. CHCEM! CHCEM! Ale odkedy mi to niekto znegoval tak som na miernych pochybách. Ale aj tak. Veľmi chcem, má to úúúžasnú charizmatickú obálku. :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kniha ma zaujala hlavne anotáciou, ale stále váham, či si ju kúpiť alebo nie :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak tuto chci! :D
    Vypadá strašně zajímavě! :))
    Děkuji za tip ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Taky jsem po ní tak trochu pokukovala, ale pořád váhám :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jááááá ji četla :P .. Je naprosto skvělá :3 Doporučuji!

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár som veľmi vďačná. - autorka blogu Nathaly