štvrtok 5. septembra 2013

Bylo nebylo #10

  Meme by Kath.
Každý štvrtok vezmete knihu, ktorú máte momentálne rozčítanú a odpíšete z nej prvú vetu.
 
http://data.bux.sk/book/033/200/0332000/large-laska_na_dvoch_kolesach.jpg 
Väzba: tvrdá
Počet strán: 304
Vydavateľstvo: Motýľ
 
Karina plávala k brehu.
 
Na túto knihu som sa nesmierne tešila a veľmi ma sklamala. Už viem, že diela od tejto autorky vyhľadávať nebudem Možno budú dvanásťročné dievčatá hltať tento príbeh, ale ja už dvanásť dávno nemám. Nejako extra ma neohúrila a s prižmúrením oka jej dávam slabý priemer, no možno je to naozaj vekom, lebo táto kniha má všade veľmi dobré hodnotenie. Musím ju dočítať. Ešte stále mám pocit, že toto dielo má potenciál a dúfam, že sa k nemu aj dopracujem. Ak nie, svet sa nezrúti a doporučím ju nižším ročníkom :)

5 komentárov:

  1. No neznie mi to nejako zaujímavo 8D ALle túto autorku mám rada, no radšej si vyhľadám jej iné diela napr. Žuvačkového kráľa si chcem určite prečítať 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne od nej stačili tri knihy a viac určite nechcem.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No, autorku ani knihu nečtu. Ale jelikož čtu spíše "klučičí" povídky, plné masakru a tak - Kdyby v knize nebyla akce a boje, asi mě pořádně nebaví. :D - tak mě rozhodně neláká.
    Ale je fajn, že té knížce dáváš šanci do konce, o to se snažim taky, ale někdy to prostě nejde...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak to je pravda. Od autorky sa mi páčili iba dve knihy a zvyšné ma hlboko sklamali. Predchádzajúca kniha sa mi páčila - Žuvačkový kráľ, a tichučko som dúfala, že toto sa mi tiež bude páčiť, ale vidina mi práve spľasla. :D No aj tak si prečítam tú novú knihu, kt. jej vyšla v Evite. Má celkom dobrý námet. Snáď bude dobrá.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja sa nejako k slovenským autorom nehlásim :D neviem sa donútiť zobrať si nejakú slovenskú knihu a prečítať si ju... :D

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár som veľmi vďačná. - autorka blogu Nathaly