nedeľa 7. júla 2013

Posuď knihu podle obalu - 3

 
Meme vytvorila Syki. V nedeľu si vyberte hocijakú knihu, do článku zahrňte anotáciu a vlastný názor k obálke.
 
 
Paperback, 253 pages
Published August 5th 2005 
 
Sídlo na vrchole kopca Benson Hill bol roky prázdny a zabednený. Ale prisťahovala sa nová rodina. Rodina, ktorá nikdy nevychádza von  počas dňa. Kto sú ľudia, strašidelný - najmä pohľadný, temný a nepolapiteľný Alexander Sterling? Alebo skôr, čo to je? Môžu byť mestské klebety skutočne pravdou? to upíri?

Raven, ktorá tajne túži po upírom bozku, obidvaja riskujú jej vlastnú smrteľnosť a Alexandrovu láskyplnú dôveru, umiera, aby odhalila pravdu.
 
Trochu som zalovila vo vodách GoodReads, aby som vybrala na túto nedeľu najkrajšiu obálku. (Viem, že sú aj krajšie, ale až tak podrobne sa mi hľadať nechcelo :D) Začnem postupne; (dievčenským názorom :D) obálka má u mňa veľké plus kvôli farbe laku na nechty. Prepáčte, toto som si odpustiť nemohla ;) Obrázok je prepracovaný do detailov; krásne okraje papierika, kde je napísaný názov diela, tajomné sídlo a nádherné farby, do ktorých je obálka ladená. Priznávam sa, že obloha sa mi javí akoby mala niečo spoločné s knihou Naprieč vesmírom. Neviem, či je to iba môj pocit...

8 komentárov:

  1. Priblížne aj ja mám taký istý názor ako ty. Knihu som inak čítala nedávno a neskutočne sa mi páčila :) Asi si ju ešte raz prečítam, veľmi ma to vždy rozosmialo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takže je to humorné? Hneď si to idem dať do "to read" :)

      Odstrániť
  2. Tak ta obálka je vážně super! :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Túto obálku som ešte nevidela, ale je super.:D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá to akoby v ruke držala akúsi pozvánku na stašidelné sídlo... ale prečo nie, skúsim a tiež si to dám do zoznamu na prečítanie na GR

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma nenapadlo... ale naozaj to vyzerá ako pozvánka :)

      Odstrániť
  5. Opravdu hodně propracovaná obálka. Líbí se mi, že není zbytečně " přeplácaná". Takhle působí fakt pěkně :)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár som veľmi vďačná. - autorka blogu Nathaly