sobota 27. júla 2013

On my Wishlist #9

 
Meme je od Book Chick City.
Cieľom je uverejniť názvy kníh, ktoré by vo vašej "knižnici" nemali chýbať :)

 Prečo som si ju vybrala? Chcem si dokúpiť pokračovanie, lebo tento mesiac som si kúpila Záblesk a Záhrobie :)

http://data.bux.sk/book/020/138/0201384/large-zore_zablesk_3.jpg Keď Alexandra Adornettová napísala prvý diel tejto trilógie, mala iba šestnásť rokov, a možno aj preto tak dobre pozná dušu dospievajúceho čitateľa. Posledná časť trilógie (predchádzajúce diely Záblesk, Záhrobie) bude nepochybne jej najobľúbenejšou časťou.
Bethany, anjel zoslaný na zem, a jej priateľ, smrteľník Xavier, bojovali za svoju lásku v samom pekle. Najväčšia skúška ich však ešte len čaká, pretože chcú porušiť zákony neba a chcú sa zosobášiť. O svojom úmysle nepovedia ani Gabrielovi a Ivy, no anjelskí súrodenci čoskoro odhalia pravdu. Trest na seba nedá dlho čakať a príde v hrozivej podobe. Prípad neposlušného anjela prevezme Sedmička, anjelský rád dozerajúci na poriadok, a jeho príslušníci sa neštítia násilia. Ich úloha je jasná: Za každú cenu musia rozdeliť mladý pár, a ak si to situácia bude vyžadovať, zničiť aj ich spojencov...
Bethany nastúpi na vysokú školu a vystupuje ako Xavierova sestra. Lenže ani v dave sa nemôžu skrývať večne. Bude nakoniec Bethany povolaná späť do neba a opustí navždy svoju lásku? Bethany a Xavier už raz obstáli pred pekelnou skúškou, no zvládnu aj nástrahy neba? Rozhodujúci súboj o šťastie sa práve začína a ani tentoraz sa nezaobíde bez obetí.

7 komentárov:

  1. Tuto knihu bych si taky chtěla pořídit.. :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Celá tato série má naprosto nádherné obálky. Snad se k ní taky někdy dostanu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež si ho chcem prečítať. Ibaže ešte neviem kedy... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám 2 knihy z tejto trilógie už od pondelka doma, no nejako som sa k nim ešte nedostala :D Ale sú na ne paralelne odlišné názory, takže neviem, či sa mi budú páčiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja si ju chcem len prečítať, lebo predchádzajúce diely doma nemám ani si ich neplánujem kúpiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O knížce jsem slyšela a taky bych si jí chtěla přečíst :)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár som veľmi vďačná. - autorka blogu Nathaly