sobota 22. júna 2013

On my Wishlist #4

 
Meme je od Book Chick City.
Cieľom je uverejniť názvy kníh, ktoré by vo vašej "knižnici" nemali chýbať :)
 
Prečo som si ju vybrala? Chcem si prečítať niečo naozaj realistické, lebo niekedy mi tie fantasy začínajú trošku liezť na nervy.
 
http://data.bux.sk/book/020/173/0201730/large.jpgOdkedy Hazel v trinástich rokoch diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy v štvrtom štádiu, pripravovala sa na vlastnú smrť. Potom sa stal medicínsky zázrak a metastázy v pľúcach sa jej zmenšili. Odvtedy nechodí do školy, nemá priateľov a nevie, ako vyzerá normálny život, lebo je hadičkami pripútaná ku kyslíkovej fľaši a užíva silné lieky, aby sa nádory nerozširovali ďalej. Na nenávidenom stretnutí podpornej skupiny pre pacientov s rakovinou však spozná Augusta Watersa, ktorý má štýl, rakovinu na ústupe a oči len pre ňu. S ním začne objavovať dosiaľ nepoznaný svet lásky na pomedzí života a smrti.

5 komentárov:

  1. Taky mám v plánu si pořídit ... :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tuto knížku jsem četla a musím říct, že je to jedna z nejlepších knih co jsem vůbec četla! Strašně moc se mi líbila, je to originální a úžasně napsané. Jsem opravdu ráda, že jsem měla tu čest si toto úchvatné dílo přečíst, nelituji a ani litovat nikdy nebudu času stráveného nad touto knihou a ani nad žádnou jinou!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tvoj názor, teraz mám väčšiu potrebu si ju raz kúpiť :)

      Odstrániť
  3. Já si chci knížku taky přečíst a dokonce už jí mám doma :D

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár som veľmi vďačná. - autorka blogu Nathaly