utorok 11. júna 2013

Moje kecy 1


http://data.bux.sk/book/032/960/0329609/large.jpg 



Čítam túto úžasnú knihu (Nata znova nesklamala) a rozmýšľam, čo by človek urobil, keby sa to niekomu stalo a príbeh by bol reálny. (Ja viem, moje myšlienkové pochody sú fakt zarážajúce :D) Vlastne ani neviem, prečo ma to všetko napadlo, ale je to dobrý námet na diskusiu. 
Čo by ste robili, ak by ste sa vrátili do svojej minulosti? Zmenili by ste niečo? Ja asi nič, lebo si myslím, že každé rozhodnutia (aj tie omylné) nám pomáhajú vyformovať našu osobnosť a pomalými krôčikmi sa posúvať k cieľu, ktorý chceme dosiahnuť.
Píšte vaše stanoviská. Rada si ich prečítam :)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8CEu1d52SEmJGoMRTMU1LFu_z63LPErhghUGySzuISYa1XXnORr4BftCqCXuh_JKxpLaVmMw3HiAE5mW7YjcpylOqsvOSklY6qmspiCdcry8HfE1Rb1oaAuCcfD-7kMG5B6IYO1tcOhyf/s1600/nazov2.png

2 komentáre:

  1. Neboj sa ... tvoje myšlienkové pochody nie sú zarážajúce :D moje myšlienky občas zablúdia na také miesta že sa tomu čudujem aj ja sama ;) takže nie si jediná. A ja osobne by som zmenila neskutočne veľa vecí v mojej minulosti (škoda že sa to nedá) napríklad by som nešla na gymnázium, ale na nejakú odbornú školu :D alebo by som šla na inú výšku na akej som teraz. Viem že to stále môžem zmeniť, ale keď tu študujem tak aj doštudujem (stále uvažujem že prestúpim po dokončení Bc. diplomu :D). Ale najviac by som zmenila pár maličkostí, ktoré rozoštvali moju rodinu. Smutné, ako sa správajú ostatní keď ide o peniaze :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja som na gymnáziu a niekedy mám pocit, že som tam vôbec nemala ísť, ale taký je život, no aj keď viem, že to bol omyl nevrátila by som to.
    Vieš, možno mi to rozhodnutie do budúcna pomôže :)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár som veľmi vďačná. - autorka blogu Nathaly