štvrtok 27. júna 2013

Knihobraní #14 - Kniha, při které jsem se bál/a o své zdraví

 
Projekt u VeEee.
 Kniha, při které jsem se bál/a o své zdraví
27. června - 28. června
při čtení které knihy z vaší knihovničky, jste se vážně báli o svoje zdraví? Kdy se vám srdce rozbušilo tak, že jste každou chvíli počítali s infarktem, ať už díky strašidelným, romantickým nebo jiným scénám.

http://data.bux.sk/book/020/045/0200453/large.jpgTúto knihu som si kúpila, keď som mala 13 a hneď som ju začala čítať, no potom som v noci nemohla spať :D Toto neboli upírikovia na akých som bola zvyknutá z Twilightu :D Toto bolo, vtedy v mojom veku, naozaj strašidelné dielo, ktoré by som ani čítať nemala :D Na obálke som síce videla, že je to horor, ale aj Twilight je "horor", nie? Kúpila som si ju a celkom som zabudla na jej žáner...až kým som sa nedostala na desiatu stránku. Potom bolo už všetko až do konca hrôzostrašné.
Prečítala som si ju aj prednedávnom a musím napísať, že niektoré momenty boli hrozné, ale väčšina knihy sa dala čítať :D

4 komentáre:

  1. No jo, starý dobrý G.R.R.Martin. :D Nedivím se, hádám že to není spisovatel pro třináctiletou slečnu. :) Má talent na nechutnosti všeho kalibru.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To rozhodne súhlasím... nikdy by som ju čitateľovi do 18 rokov nedoporučila :D
      Ale po tých rokoch sa na ňu pozerám novými očami :D

      Odstrániť
  2. O této knize jsem bohužel neslyšela.. ://

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Raz si ju musíš prečítať a som zvedavá, čo na ňu povieš :D

      Odstrániť

Za každý komentár som veľmi vďačná. - autorka blogu Nathaly