nedeľa 2. júna 2013

Knihobraní #1 - Kniha, kterou nedám ani za milion

Projekt u VeEee

Kniha, kterou nedám ani za milion
1. června - 2. června
Vyberte jednu knihu ze svého aktuálního stavu knihovničky, kterou za nic na světě nedáte, i kdyby bylo potřeba zbavit se všech knih. Nemusí to být proto, že je vaše oblíbená, ale třeba vám jí věnoval někdo blízký, nebo je s podpisem, apod.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


 Viem, že toto je už obohrané, ale tá kniha je proste geniálna. Nikdy som nič lepšie z kategórie Young Adult nečítala. Rosine správanie a Dimitriho chladný odstup. Priznám sa, že túto autorku som nepoznala, ale hneď za zaradila medzi mojich naj autorov.
Vyhrala som ju, ale už aj predtým som o nej čítala na knižných blogoch samé chvály. Úprimne, nechápala som to veľké haló, čo spôsobila u čitateľov, až kým som si o nej nevytvorila vlastný názor a musela som súhlasiť s ostatnými.
Nepatrí medzi tie presladené knihy, v ktorých hlavná hrdinka nič iné nerobí, len plače nad láskou. Týmto ma milo prekvapila a už sa na romány pozerám inak. Táto kniha nastavila latku dosť vysoko a časom sa uvidí, či ju nejaká ďalšia, v mojich očiach, prekoná.

6 komentárov:

  1. Ja vážne nechápem. Asi som príliš náročná.

    Ale okrem obálky som na tejto knihe našla možno päť dobrých vecí. Hlavná hrdinka ma štvala, o tom Rusovi nič nepoviem lebo jeho chladný prístup...niekedy akože fajn ale akokeby tam ani nebol.

    Dobre. Už nič. Veď mne sa to nepáčilo ale táto kniha je stále obľúbená ako vidím. Síce nechápem ale ok. :DD
    A určite sa nájdu aj lepšie knihy . Raz.
    (Medenýýý...jazdeeec - ja furt. Už mlčím)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. v pohode.. každý si môže vyjadriť svoj názor... ďakujem za tip.. určite si Medeného jazdca prečítam :) určite táto kniha nie je jediná, ktorú môžem označiť "na nezaplatenie". Čítala si už Budeš tam? od Guillaume Musso? Naozaj odporúčam. Je to skôr taká sci-fi psychologická, ale zanechá hlboké dojmy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nečítala, prvýraz počujem a pekne Ďakujem. Som zvedavá, či to prekvapí. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vážně bych s VA měla pohnout, přečetla jsem jenom dva díly.. ale musím uznat, že vaše slovenské obálky se mi líbí víc jak naše :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozaj? Ja to mám zas naopak :D veľmi by som chcela vaše obálky...
      Ja som prečítala zatiaľ iba túto jednu, ale musím si kúpiť aj druhý diel :)

      Odstrániť
  5. nemáš začo
    lenže už je vypredaná a neviem, kedy bude dotlač... ale verím, že v dobrej knižnici ju nájdeš :) aj ja by som ju potrebovala, lebo toľkokrát som ju požičiavala, že už je aj dosť zničená
    neznášam, keď niekomu požičiam knihu a dotyčný mi ju zničí.. preto už nepožičiavam :D

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár som veľmi vďačná. - autorka blogu Nathaly